Lekker de natuur in met Volksuniversiteit Het Gooi

Met het voorjaar in het vizier gaan we heerlijk naar buiten; wandelen of fotograferen in de natuur en genieten van de de frisse lucht!

Wilt u leren hoe u prachtige natuurfoto’s kunt maken? Laat u dan inspireren tijdens de korte cursus natuurfotografie onder leiding van beroepsfotograaf Bart Stornebrink.

Daarnaast kunt u tijdens een drietal clinics in maart kennismaken met Nordic Walking, Sportief wandelen en Mindful wandelen.

Nordic Walking is een intensieve wandelvorm om je lichaam te trainen. Wandelen en sporten met stokken, maar dan wel op een getrainde manier, want Nordic walking moet je eerst leren.

Sportief wandelen is stevig wandelen in de buitenlucht, in groepsverband onder leiding van een ervaren trainer. Het is een eenvoudige manier om uw fitheid te trainen en ook uw uithoudingsvermogen, spierkracht en coördinatie komen aan bod.

De clinic mindful wandelen leert u om te wandelen met aandacht en zorgt er onder andere voor dat u uit uw gewoonte wordt gehaald om altijd maar haast te hebben. De oefeningen die bij mindful wandelen horen zorgen voor innerlijke rust en ontspanning.  Bent u geïnteresseerd in een of meerdere van deze kennismakingsclinics of de cursus natuurfotografie, kijk dan voor meer informatie op onze website: www.volksuniversiteithetgooi.nl  en meld u aan.

 

Related posts