Tweede boekje Sjors Sportief & Sjors Creatief in Blaricum, Eemnes en Laren

Oproep aan sportverenigingen/cultuuraanbieders om zich aan te melden.

Sjors Sportief & Sjors Creatief liet afgelopen schooljaar een veel basisschoolkinderen kennismaken met diverse sportieve en culturele activiteiten binnen onze gemeenten. Sjors is een regelrechte ‘hit’ onder de basisschooljeugd. Wegens dit daverende succes willen de gemeenten dit graag continueren. Door ‘Sjors’ krijgen de kinderen de kans op laagdrempelige wijze kennis te maken met naschoolse activiteiten. Alle aanbieders krijgen de mogelijkheid om hun activiteit te promoten in het kleurrijke Sjorsboekje, waar kinderen zich vervolgens digitaal voor kunnen inschrijven.

 Bewezen formule

Het programma is inmiddels in bijna 100 gemeenten een bewezen formule en bestaat uit een gebruiksvriendelijk digitaal inschrijfsysteem voor kinderen en verenigingen en aanbieders. Om nog beter in te spelen op de beleving van het kind, is er een ‘mascotte’ gekoppeld aan de kennismakingsactiviteiten, zoals genoemd: Sjors!

Alle kinderen uit het basisonderwijs ontvangen halverwege maart het Sjorsboekje. Uit het boekje kunnen zij enkele naschoolse introductielessen kiezen en uit proberen op de locatie van sport- en culturele aanbieders. Vaak gratis krijgen zij de kans een kijkje in de keuken te nemen bij de activiteit waar zij nieuwsgierig naar zijn. Sport- en cultuurdeelname kan nooit groot genoeg zijn.

 Meld uw activiteit ook aan!

Sjors Sportief & Sjors Creatief stimuleren kinderen om een structurele actieve deelname te bewerkstelligen. Hiervoor hebben wij alle aanbieders nodig. Uw activiteit wordt uiteindelijk geplaatst in een prachtig wervend boekwerk. Dit Sjorsboekje wordt op alle basisscholen verspreid. Erg goede promotie dus voor uw vereniging/organisatie!

Meld uw kennismakingsactiviteit vanaf vandaag aan op www.sportstimulering.nl.

De uiterste inschrijfdatum van de activiteit is 17 februari 2020, dus wacht niet te lang en schrijf de activiteit gelijk in.

Meer informatie?

Bent u geen vereniging, maar wilt u toch graag een activiteit voor deze doelgroep aanbieden? Dit kan natuurlijk, neem dan contact op met info@sjorssportief.nl.

Related posts