Huis van Eemnes genomineerd voor Beste Bibliotheek van Nederland

Het Huis van Eemnes is één van de vijf genomineerden voor Beste Bibliotheek van Nederland. De andere genomineerden zijn de bblthk Wageningen, Forum Groningen, Forum Zoetermeer en de Bibliotheek LocHal.

In de komende maanden zullen deze vijf bibliotheken, op wisselende tijdstippen en onafhankelijk van elkaar, bezocht worden door een mystery guest. Het aspect van de lokale verankering en de netwerkfunctie in het eigen verzorgingsgebied krijgen daarbij extra aandacht.

Stemmen op het Huis van Eemnes als de beste Bibliotheek van Nederland kan vanaf 15 mei t/m 14 juni op de website van Bibliotheekblad, de initiatiefnemer van deze verkiezing.

De uiteindelijke winnaar van de NBD Biblion Award wordt bepaald door de vakjury, de publieksstemming én de stemmen van de deelnemers aan het Nationaal Bibliotheekcongres, dat plaatsvindt op dinsdag 16 juni in TivoliVredenburg te Utrecht. Cabaretier Freek de Jonge onthult dan wie de winnaar is.

 

Related posts