Project Joods&Jiddisch

Op 5 mei vieren we dat we 75 jaar in vrijheid leven, sinds de verschrikkingen van de tweede wereldoorlog. In het land staan talloze feesten en bijeenkomsten op stapel en zo ook in Eemnes:
Maar de Vrijheid vier je het best zingend!

Muziekcentrum Paul Snoek organiseert op 1 mei om 20 uur, in opdracht van de Gemeente Eemnes, een Bevrijdingsconcert in de Theaterzaal van het Huis van Eemnes. De toegang is vrij, maar u dient wel vooraf te reserveren (meer informatie volgt via de Gemeente Eemnes).
Aan het concert werken mee: Projectkoor Wind of Change, Projectkoor Joods&Jiddisch, MCC Laren, zanger Aristakes en diverse sprekers. Samen zorgen zij voor een prachtig en afwisselend programma, als introductie op de andere feestelijke activiteiten rond 5 mei.
Meezingen?
Graag nodigen we koorzangers en zangeressen uit om in het projectkoor Joods&Jiddisch mee te zingen: dit projectkoor zal speciaal voor deze gelegenheid worden samengesteld o.l.v. dirigent Paul Snoek. De heerlijke melancholische klanken van de Joodse muziek zijn heel toegankelijk en in drie repetities werken we aan een mooi programma met elkaar.
Kijk op www.paulsnoek.nl voor meer informatie.
Aanmelden kan nog tot 31 maart: Welkom!

Related posts