Terug in Eemnes

Wat fijn dat ik weer aan de slag kan in Eemnes!

Na negen jaar in de gemeenteraad, werd ik vorig jaar Statenlid voor de PvdA in de Provincie Utrecht. Nu kom ik met veel enthousiasme weer terug. In een andere rol, maar ik weet zeker dat ik ook als wethouder veel voor Eemnes zal kunnen betekenen. Mijn belangrijkste motivatie is het leven voor iedereen wat gemakkelijker te maken. Iedereen heeft immers recht op een fatsoenlijk bestaan!

Eemnes is een heerlijk dorp, waar ik al meer dan de helft van mijn leven woon. Wij kijken naar elkaar om. Ook nu, in de bizarre tijd die we meemaken vanwege het coronavirus. Heel snel zag ik al oproepen om elkaar te helpen. Dat is geweldig. Ik ben ervan overtuigd dat een samenleving waarin de mensen voor elkaar klaarstaan en naar elkaar omzien, kan bijdragen aan het geluksgevoel van velen. Ook in zware tijden, zoals nu …

Als wethouder zal ik daarop letten. Hoe dragen onze voorstellen bij tot het geluk van de mensen in Eemnes? Belangrijke regelingen moeten gemakkelijk te vinden en aan te vragen zijn, zodat iedereen zo snel mogelijk goed geholpen wordt. Juist nu.

Ik wil eraan bijdragen dat Eemnes een fijne, groene en sociale gemeente is, waar iedereen mee kan doen en niemand aan de kant staat.

Voor nu: pas goed op elkaar. Samen slaan we ons door deze crisis heen!

 

Wilma A. de Boer-Leijsma

Related posts