Lieve mensen in Eemnes,

Hoe gaat het met u? Er zijn mensen ziek geworden en sommigen gelukkig weer hersteld. Helaas is er ook een Eemnesser overleden, wat moeilijk! We kunnen al-leen in gedachten bij de nabestaanden zijn en ze heel veel sterkte wensen.

Vindt u het ook zo stil in ons dorp? Veel minder auto’s en mensen op straat. We horen wel veel vogels door het voorjaar. Gelukkig zijn er initiatieven om te laten zien dat we aan elkaar denken. Er hangen al heel veel Eemnesser vlaggen aan de gevels en de kerkklokken luiden. Ook respect voor alle ouders. Zij zijn opeens juf en meester geworden en zorgen dat de kinderen geen achterstand oplopen. Natuurlijk zijn we onze kinderen niet vergeten. Heeft u ook een beer voor het raam gezet? Zo kunnen de kinderen door het dorp wandelen om zoveel mogelijk beren te tellen. Onze ouderen hebben het extra moeilijk. Ze zijn alleen en kunnen niemand ontmoeten. Gelukkig zijn er diverse mogelijkheden om hun boodschap-pen thuis te krijgen. De Voedselbank heeft te weinig in huis om te delen, daarom heeft de gemeente toegezegd om ze financieel te ondersteunen.

Al met al denk ik dat het goed gaat in onze stad. We zijn er voor elkaar. Dat geeft een goed gevoel en moed voor de komende tijd.

We wensen u alle goeds en vooral sterkte. We hebben geduld en houden vol!

Namens DorpsBelang, Mieke Schouten

Related posts