HELAAS, géén kunstroute in 2020 in Eemnes

De stichting Een Dijk van Kunst en Cultuur heeft het besluit moeten nemen om de kunstroute van zondag 13 september 2020 te annuleren. De persconferentie van premier Rutte op 21 april bood het organisatiecomité te weinig houvast om met vertrouwen de organisatie van die prachtige cultuurdag verder op te tuigen. Dit besluit betekent ook dat de selectiedag op 16 mei in Het Huis van Eemnes niet doorgaat. Alle deelnemers die zich al hadden aangemeld hebben ondertussen rechtstreeks  een bericht ontvangen.

De organisatie zit echter niet bij de pakken neer. Er wordt alweer gezocht naar een andere datum in 2021. De maand juni lijkt daar geschikt voor, echter nu is de toekomst nog te onzeker en tevens ontbreekt op dit moment het overzicht van overige activiteiten in Eemnes om daar definitief al een datum voor te gaan noemen.

Wij hopen u allen weer snel in een Corona-vrije tijd te ontmoeten en wensen u een goede gezondheid.

Comité Een Dijk van Kunst en Cultuur

Related posts