SchuldHulpMaatje Eemnes, juist nu!

De impact van het corona-virus op onze samenleving is enorm. Veel huishoudens zullen door de corona-crisis in financiële problemen komen, ook in Eemnes.

Tegelijk is er veel schaamte over financiële problemen, hebben we het er liever niet over en hopen we dat het vanzelf over gaat. Maar machteloos toekijken hoe je schulden toenemen is niet nodig.

Bij SchuldHulpMaatje Eemnes staan er vrijwilligers klaar om jou te helpen vanuit de gedachte: Samen lukt ‘t.

Zeker als het overzicht in je administratie ontbreekt, er financiële problemen zijn of als je schulden hebt, heb je iemand nodig die in je gelooft en je helpt. Zonder te oordelen. Een maatje die gewoon met je aan de slag gaat om weer financieel orde op zaken te stellen. Onze opgeleide maatjes doen dat, geheel vrijwillig.

SchuldHulpMaatje is vanaf maart dit jaar actief in Eemnes en inmiddels hebben we al verschillende Eemnessers kunnen helpen. Hoe het werkt?

Na aanmelding neemt de coördinator contact met je op.  Zij brengt samen met jou de financiële situatie en jouw hulpvraag in kaart en vindt dan een maatje die bij je past.

In deze corona-tijd is het lastig om elkaar fysiek te ontmoeten. Maar we zijn heel blij dat we met alle (digitale) beschikbare middelen toch onze hulp kunnen blijven inzetten.

Ook behoefte aan hulp? Bel, app of mail vrijblijvend met onze coördinator Gonny Dunnink op 06-44 22 54 19 of gonny@shmeemnes.nl of vul het formulier in op uitdeschulden.nu/locatie/eemnes/

 

Samen lukt ‘t!

 

Related posts