Lekker, Eemnes krijgt zijn eigen ijswinkel!

Op zaterdag 15 augustus openen de deuren van De IJswinkel van Eemnes, pal naast Dit&Dat, de kraam- en kindercadeauwinkel. Voor eigenaren Coen en Esther een logische combinatie. Want speelgoed en ijs, daar wordt toch ieder kind en menig volwassene blij van.

Het heerlijke schepijs wordt ambachtelijk gemaakt. Dat gebeurt bovendien met minder suiker, en dat bekent: nog meer smaak! Voor de kwaliteit staat De Smaecken van Hamelink garant. Een aantal jonge fijnproevers heeft het ijs al uitvoerig getest. Hun oordeel: absoluut het lekkerste ijs in de omgeving!

Tijdens de opening van de allereerste IJswinkel van Eemnes is het dubbel feest voor jong en oud. Want op deze dag viert de naastgelegen Dit&Dat-winkel het 15-jarig jubileum.

Kom samen met alle ijsliefhebbers op 15 augustus proeven en genieten aan de Laarderweg 33 in Eemnes. Ga voor meer voorpret alvast naar De IJswinkel van Eemnes op Instagram of Dit en Dat Eemnes op Facebook.

Related posts