Ik zou wel de hele nacht in de lucht willen blijven hangen

Afgelopen week is de liefste wens van de 10-jarige Fenna uit Eemnes vervuld door Make-A-Wish® Nederland. Fenna heeft een zware tijd achter de rug. Een jaar geleden werd een kwaadaardige bottumor in haar been ontdekt.

Gelukkig is ze nu klaar met de behandelingen en gaat het goed met haar. Fenna staat te stuiteren en wacht vol spanning als de roze limo – geheel naar haar eigen ontwerp gepimpt – het terrein van de boerderij op komt rijden. De eerste stop is bij speelpark Hans & Grietje waar ze met haar gasten pannenkoeken gaat bakken die ze opeten
aan een bewegende tafel?! Er is meer magie en Fenna is helemaal in haar element. Ze danst mee op de muziek en geniet van alle verrassingen.
Na het eten is het heerlijk buiten spelen op de springkussens, glijbanen en skelterbaan.
En dan is eindelijk het moment daar, het HOOGTEpunt van de wensdag: de ballonvaart. Het weer zit gelukkig mee. Fenna begint het ineens wel spannend te vinden. De
piloot legt uit wat ze moeten doen bij opstijgen en landen. Als de ballon is gevuld met lucht en vuur staat hij rechtop en de mand komt los van de aarde!
Fenna roept: “Ho maar, zo is het wel hoog genoeg!!” Al snel kan ze stralen en genieten. Ze zegt zelfs: “Ik zou wel de hele nacht in de lucht willen blijven hangen!!” Het landen is het leukst, vlak over de bomen en het mais zo het grasland in. Na afloop ontvangt ze een echt luchtvaart certificaat.
Eenmaal thuis wacht er nog een spectaculaire taart in de vorm van – hoe kan het ook anders – een 3D luchtballon.
Genoeg om over na te praten en een avontuur om nooit te vergeten!
Make-A-Wish® Nederland vervult de liefste wens van kinderen van 3 tot 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. De wensvervulling geeft de kinderen en het gezin een onvergetelijke ervaring vol hoop en kracht en maakt ze sterker voor hun toekomst.

Related posts