Ja, kom ook tekenen in het Huis van Eemnes!

Want tekenen is leuk, het laat jezelf nieuwe dingen ontdekken en is tevens een sociale bezigheid. De groep volwassenen die al jaren met elkaar in het winter halfjaar bij elkaar komt, heeft nu enige plekken open die op u wachten. Als uw donderdagmiddag vrij is nodigen wij u van harte uit deel te nemen. Meer of minder ervaring in tekenen of schilderen maakt niet uit want de begeleiding wordt vrij individueel gegeven.

Er wordt afwisselend gewerkt met verschillende materialen en onderwerpen en eigen inbreng daarbij is welkom. Halverwege de middag nemen we even afstand van het werk door gezellig een kopje thee of koffie te nemen in de lounge. Alles binnen de huidige corona-maatregelen.

De cursus start op donderdag 24 september 2020 en omvat 24 lessen. De prijs van € 225,- kan laag blijven omdat met eigen materiaal wordt gewerkt.

Nieuwsgierig? Bel Marianne Doense op 06-27259834 of mail met marianne@doense.nl. Graag tot ziens op 24 september in de Polderzaal van het Huis van Eemnes!

Related posts