Zaterdag 26 september Herfstschoonmaak Eemnes

De Werkgroep “Eemnes Schoon” organiseert op zaterdag 26 september a.s., tevens Burendag, een Herfstschoonmaak in Eemnes. De Lenteschoonmaak viel dit jaar in het water door Corona, maar nu is er een herkansing. Het verheugt ons dat we zien dat ook tussendoor verschillende mensen hun buurtje opruimen. We hebben een vaste kern van deelnemers, maar anderen die de handen eens uit mouwen willen steken zijn welkom. Kinderen onder begeleiding zijn ook welkom; jong geleerd oud gedaan.

Wie helpt ons op zaterdag 26 september a.s. van 10.00 tot ca. 12.00uur en/of van 13.00 tot ca. 15.00 uur? We beginnen vanuit het Huis van Eemnes, waar ook de traditionele lunch zal worden geserveerd. Je mag alleen of met z’n tweeën/drieën lopen, al naar gelang je graag wilt. Uiteraard gelden de gebruikelijke regels tegen Corona-besmetting, maar dat kan geen probleem zijn bij dit werk in de buitenlucht. Er wordt uitsluitend gelopen op veilige plaatsen.

De BEL-gemeentewerf stelt materiaal beschikbaar (knijpstokken en vuilniszakken), maar eigen materiaal mag ook. We gebruiken eigen veiligheidshesjes met de opdruk “Eemnes Schoon” zodat iedereen ziet waarvoor je bezig bent. Iedereen die meedoet krijgt een paar tuinhandschoenen om te behouden. Deze zijn aangeschaft met steun van de Gemeente Eemnes bij De Bruin Thuis & Tuin, die voor de gelegenheid een schappelijk prijsje rekende.

Deelname alleen na aanmelden bij Jaap Groeneveld (coördinator), e-mail groen65@kpnmail.nl of tel. 035-538 1609, bgg 06-2349 4690.

Related posts