Fotograferen met je smartphone

Tegenwoordig heeft iedereen wel een smartphone met camera op zak. Hartstikke handig want we fotograferen wat af, een foto voor Facebook, Instagram of WhatsApp is zo gemaakt. Alles delen we, van ons avondeten tot hilarische foto’s van de hond, de kinderen of vriendinnen. Maar hoe kun je die snelle kiekjes nou omtoveren in interessante foto’s die echt de moeite van het delen waard zijn?

In de workshop smartphone fotografie die op donderdag 22 oktober van 19.30 tot 21.30 in het Huis van Eemnes plaats vindt, helpt fotograaf Eva Kasbergen je om het beste uit jouw smartphone-camera te halen en leer je ook om de foto’s te bewerken met leuke bewerkingsapps voor een nog beter resultaat! We werken in een kleine groep zodat iedereen voldoende afstand tot elkaar heeft. Meer informatie en aanmelden: www.volksuniversiteithetgooi.nl

Related posts