De Dorcas Voedselinzamelingsactie in een ander jasje

De Dorcas voedselinzamelingsactie in supermarkt de Boni in Eemnes gaat door. Maar dan wel anders dan in de voorgaande jaren, want ja, corona… Eerst kon u voedsel geven aan de allerarmsten op één zaterdag in november. Hierbij werd u geholpen door leden van de Evangelische Gemeente Eemnes. Nu duurt de actie een hele maand. U kunt iets geven in de collectebus of met uw telefoon een QR-code activeren op de ‘voedseldoos’ die aan het begin van de supermarkt te vinden zijn. De Boni heeft ons dit jaar weer met een mooie bijdrage blij gemaakt, dat is een goede start!

Uw steun is nu meer nodig dan ooit. Immers, de allerarmsten in Oost-Europa, in conflictgebieden en na natuurrampen, overal ter wereld, hebben door plaatselijke lock-downs door corona nu nog minder inkomsten dan normaal.

U kunt Dorcas steunen, door iets te geven in de collectebus, via de QR-code bij de ingang van de Boni, te doneren via dorcas.nl, maar ook overmaken via de bank is mogelijk : NL 04 RABO 0106 250000

Namens coördinator Jan Stern: ‘Ieder beetje helpt, vooral in deze moeilijke tijd, Alvast heel veel dank voor uw steun.’

Related posts