Het Spookbos organiseert fotowedstrijd voor jong en oud!

Normaal gesproken organiseert Kinderboerderij Het Spookbos eind oktober de Nacht van de Nacht. Een mooi evenement waarbij aandacht wordt gevraagd voor ‘het donker’ en het effect van lichtvervuiling op nachtdieren. Helaas was dit vanwege de huidige Coronamaatregelen dit jaar niet mogelijk.

Maar er is een alternatief! Het Spookbos roept iedereen op om mee te doen aan een online fotowedstrijd met als thema ‘BEL’ by Night.  

Dus doe het licht uit en trek er op uit met je telefoon of camera. Of het nu een foto van de zonsondergang in Blaricum is of van jouw gezin in een sfeervol verlichte straat in Laren of de prachtige donkere polder van Eemnes, alle creatieve interpretaties op het thema zijn welkom.  

Inzendingen kunnen tot zaterdag 14 november worden gemaild naar nme@spookbos.nl ovv naamleeftijd en de plaats waar de foto is gemaakt. Bij elke foto mag een korte begeleidende tekst worden aangeleverd.

Deelnemers strijden in 3 categorieën om leuke prijzen én de mooiste foto’s worden op groot formaat tentoongesteld in het BEL kantoor. De foto’s worden beoordeeld door drie lokale fotografen. Op de facebookpagina van het Spookbos kunnen mensen de inzendingen bekijken en natuurlijk ook stemmen op hun favoriete foto. 

Categorie 1: tot 12 jaar
Categorie 2: 12 – 18 jaar
Categorie 3: 18 jaar en ouder

Voor vragen kunt u mailen naar nme@spookbos.nl  

Related posts