Sinterklaas en de Pieten komen toch naar Eemnes

Sinterklaas heeft gehoord dat veel kinderen bang zijn dat hij dit jaar niet naar Eemnes zal komen omdat zoveel mensen de ziekte corona hebben. De Sint heeft voor alle Eemnesser kinderen goed nieuws: hij zal op zaterdag 21 november a.s. met zijn Pieten toch naar Eemnes komen!!!

Het wordt geen intocht zoals andere jaren: dus niet met de boten over de Eemnesservaart, geen Danspietjes op het Evenemententerrein en geen ontvangst door de burgemeester bij Het Oude Raadhuis.

Wat er dan wel gaat gebeuren is nog een verrassing! Sint en de Pieten maken dat vlak voor 21 november bekend via Facebook en de site van de gemeente Eemnes. De kleine kinderen moeten dus aan hun ouders vragen om te kijken op Facebook of de gemeentesite. Daar kunnen ze het laatste nieuws van Sint en de Pieten in Eemnes vinden.

De kinderen kunnen dus rustig gaan slapen. Ook op 5 december zullen Sint en de Pieten in actie komen om cadeautjes te brengen. Sinterklaas zal een speciale groep anderhalvemeter-Pieten naar Eemnes laten komen om de cadeautjes thuis te bezorgen.

Related posts