Wethouder Wilma de Boer opent het nieuwe Serviceplein in het Huis van Eemnes

Vanochtend om 10:00 uur heeft wethouder Wilma de Boer het (digitale) Serviceplein in Eemnes geopend; dè plek waar verschillende lokale maatschappelijke instanties samenkomen en waar de inwoners van Eemnes persoonlijk op weg worden geholpen van vraag naar antwoord & oplossing.

Juist in deze tijd is het belangrijk om een helpende hand te bieden en mensen te helpen bij hun vraag. De wethouder vertelde over het belang van maatschappelijke partners die samenwerken zodat mensen nog beter geholpen kunnen worden.

‘Het huis van Eemnes is het hart van ons dorp. Het serviceplein, waar de maatschappelijke partners samenwerken voor de inwoners van Eemnes past daar goed in’, aldus Wilma de Boer.

Heb je een vraag over het instellen van de corona-app, wil je iets weten over de budgetcoach, het Maatjesproject, de sportcoach, het jeugd en gezinsteam, de politie of de brandweer? Bezoek het nieuwe Serviceplein van Eemnes; alle maatschappelijke partners zijn telefonisch en per email bereikbaar. Ook een groot aantal via zoom of WhatsApp beeldbellen.

Kijk voor meer informatie over alle aangesloten organisaties en een overzicht van alle spreekuren op onze website www.bibliotheekgooienmeer.nl

En wil je persoonlijk iemand spreken; bel dan onze Helpdesk op 085 – 2085418 of mail naar helpdesk@bibliotheekgooienmeer.nl

Related posts