Een bewogen jaar voor Trefpunt

Pieter Griffioen van Drogisterij Trefpunt blikt terug op het jaar 2020 en dat was op vele fronten nogal heftig voor hem, zijn medewerkers en natuurlijk ook voor de vele klanten van Trefpunt, de drogisterij in Eemnes die haar naam voor velen in Eemnes elke dag weer waar maakt.

“ Met de komst van de corona-epidemie werd heel veel onzeker. Konden wij open blijven en onze klanten van dienst blijven of zouden ook wij, net als sommige andere sectoren, ook de deuren moeten sluiten? Met kunst en vliegwerk en veel inventiviteit van mijn medewerkers werd de winkel aangepast om een zo veilig mogelijk bezoek te kunnen garanderen en ook onszelf te kunnen beschermen. Dat vergde van ons, maar vooral al onze klanten, veel aanpassingsvermogen en wij zijn dankbaar voor het feit dat onze klanten hier zo goed op hebben gereageerd.
In april werd ikzelf getroffen door een hersenvliesontsteking en daardoor kwam er een nog grotere last op de schouders van het personeel. Ik vond het hartverwarmend hoe onze klanten reageerden en ons met hulp, geduld en begrip en vooral medeleven in staat hebben gesteld om die periode te boven te komen.

Na de tweede coronagolf staan nu de feestdagen voor de deur en dat is voor Trefpunt altijd een extra drukke periode. We hebben er hard aan gewerkt om onze klanten op veilige wijze te kunnen helpen bij het uitzoeken van leuke cadeaus voor familie, vrienden en kennissen om deze donkere dagen toch een beetje feestelijk gevoel te kunnen geven. Laten we met elkaar proberen er ondanks alles toch een feestje van te maken en toch te blijven geloven in de toekomst!

Wat de toekomst betreft kan ik verklappen dat wij in 2021 gewoon als uw vertrouwde Drogisterij Trefpunt voor u klaar staan, maar zonder het DA logo/merk.

Ik wens alle inwoners van Eemnes namens ons hele team fijne feestdagen en een gezond en gelukkig 2021 toe!”

Pieter Griffioen
Care en Beauty Drogisterij Trefpunt

Related posts