Kerst bij De Zonnebloem

Bij de Zonnebloem hebben we dit jaar helaas door de beperkingen van de Corona-tijd niet de gelegenheid om bij elkaar te komen voor een kerstviering met diner.  Als alternatief bieden wij onze gasten nu de mogelijkheid om een kerstdiner thuis bezorgd te krijgen. We hebben dit, in samenwerking met Grand Café Eemland én met een bijdrage van de Gemeente Eemnes, kunnen realiseren.
Waar mogelijk proberen we gasten samen te brengen, met elkaar of met een vrijwilliger om toch een leuk samenzijn met eten te creëren binnen de coronaregels. Grand Café Eemland zorgt ervoor dat de bestelde diners (drie gangen!) op de juiste plek worden bezorgd.


Daarnaast mogen wij al onze gasten een Kerstpakket geven uit naam van de Riki Stichting, een Amsterdamse organisatie die zich inzet tegen eenzaamheid van ouderen. Zij schenken landelijk liefst 23.000 kerstpakketten aan ouderen om te laten weten dat er aan hen gedacht wordt. 

De Zonnebloem levert een belangrijke bijdrage binnen onze gemeente om mensen met een fysieke beperking zoveel mogelijk te laten deelnemen in de maatschappij. Door activiteiten te organiseren, bij mensen thuis een kopje thee te drinken, samen een stukje te wandelen etc.
Spreekt dit u aan en wilt u ook graag deelnemen of wilt u graag vrijwilliger worden? U bent van harte welkom! Meld u zich aan bij: Yvonne van Es: 06-18 29 95 06 / zonnebloem.eemnessecretaris@gmail.com

Related posts