Lunchpauzeconcert in het Huis van Eemnes

Op donderdag 19 december zal Duo Ebano een lunchconcert verzorgen in het Huis van Eemnes, Noordersingel 4 in Eemnes.

Het Duo Ebano bestaat uit Marco Danesi, klarinet en Paolo Gorini, piano

Beiden hebben elkaar ontmoet op het Conservatorium ‘’Guiseppe Verdi di Milano’’. Inmiddels wonen beiden in Amsterdam. In 2017 wonnen zij op het Storioni Festival de Storioni Toonzaal competitie de publieksprijs en de Omroep Max Jong Talent prijs. Zij waren finalisten op het Dutch Classical Talent 2019/2020 concours.

Duo Ebano doorbreekt met hun programma de traditionele grenzen van het repertoire voor klarinet en piano met nieuwe composities en arrangementen. Uitgevoerd worden: o.a.Sonata op. 120 nr 1 van Johannes Brahms.

Meer informatie over Duo Ebano:https://www.duoebano.com/

De toegangsprijs bedraagt 12 euro en is inclusief een broodje en koffie. Maximaal 30 bezoekers. Reserveren is verplicht en mogelijk op site www.scarbomusica.nl/bespreking.php  of email: info@scarbomusica.nl Aanvang 12:30 u, de zaal is open vanaf 11:30 u, afloop rond 13:30 u. NB. In de zaal kan 1,5 m afstand gehouden worden.

Voor wie met de bus wil komen: Uitstappen op halte Patrijzenhof.

Related posts