Nieuw cursusseizoen Volksuniversiteit Het Gooi: … en dóór met frisse moed!

Een ‘annus horribilis’, zou de Britse Queen zeggen. Wij houden het gewoon op een rampjaar, maar met ingang van de tweede week van januari gaat Volksuniversiteit het Gooi de draad weer oppakken met de start van nieuwe cursussen. Met drie effectieve vaccins in de pijpleiding en voorzichtige versoepelingen van de Corona-maatregelen wordt het tijd de sprong te wagen. Uiteraard nog steeds Corona-proof, veilig, in kleine groepjes op afstand van elkaar. Zo nodig – maar alleen als tijdelijke overbrugging voor de beginperiode – starten we online. Op dit moment wordt er door de programmacommissie heel hard gewerkt aan het opzetten van een aangepast talenprogramma, omdat de lessen in het najaar zijn vervallen. De “op reis’-talencursussen (Spaans op reis, Spaans op reis opfriscursus en Portugees op reis) komen in ieder geval weer terug en ook “Chinese taal en cultuur” staat weer op de planning in het Huis van Eemnes.  Ook het reeds geplande voorjaarsprogramma gaat weer van start. Kijk voor inschrijven en de meest actuele informatie: www.volksuniversiteithetgooi.nl. Houd er rekening mee dat de groepen in verband met Corona nog steeds klein zijn dus tijdig inschrijven is belangrijk want vol is vol!

Related posts