Ontsteken verlichting skûtsje Lutgerdina:

Zoals ons de afgelopen dagen steeds duidelijker is geworden, kunnen we dit jaar met ons skûtsje Lutgerdina Smeltekop wegens alle Corona maatregelen en werkzaamheden aan de sluisdeuren niet komen aanmeren aan het Evenemententerrein aan de Wakkerendijk. Uiteraard spijt dit ons zeer, zeker gelet op alle vragen en/of positieve berichten van vele Eemnessers. Toch willen we graag de Eemnesser bevolking nog een beetje extra licht brengen in deze donkere Corona-dagen. Daarom zullen we de lichtjes gaan ontsteken en is de boot straks verlicht en wel te zien in het haventje van het Eemnesser sluisje. Zeker de moeite van een wandeling waard! We hopen en verwachten dat de verlichting zelfs vanaf de Wakkerendijk zichtbaar zal zijn.

Helaas hebben we dit jaar natuurlijk bijna niet kunnen zeilen, maar zijn bestuur en bemanning vooral druk bezig geweest met plannen maken en onderhoud plegen. Voor aankomend jaar hebben we veel wensen en plannen. Uiteraard is daar veel voor nodig. Dus hierbij onze oproep: we willen graag nieuwe bemanningsleden begroeten en ook nieuwe sponsors zijn zeer welkom. Bel ondergetekende voor al uw vragen of check onze accounts op FaceBook en Instagram.

Related posts