Zin in pizza? Haal hem af bij het Huis van Eemnes

Lokale producten, een knapperige bodem en heel veel liefde. Dat zijn de belangrijkste ingrediënten van de pizza’s van het Huis van Eemnes, dagelijks tot 20.00 uur af te halen. Voor een heerlijke pizza hoef je het dorp niet meer te verlaten.

“Nu onze brasserie en bar gesloten zijn, brengen we het gevoel van het Huis van Eemnes bij de mensen thuis,” aldus Wilfried Mol, coördinator Horeca van het Huis van Eemnes. “We zochten naar een manier om in contact te blijven met de buurt en nog wat inkomsten te genereren. Uiteraard willen we niet concurreren met andere horecagelegenheden in ons dorp, dus kozen we voor pizza’s.”

Er zijn vijf soorten pizza’s verkrijgbaar: Caprese, 5 Kazen, Pulled Chicken, Salami en Tonno. Mol: “Bij het Huis van Eemnes maken we zoveel mogelijk gebruik van lokale producten. Zo is het vlees afkomstig van slagerij Perier en de meeste kazen van De Kaasschuur.”

De eerste reacties zijn lovend. Wat is de favoriet van Mol? “De Pizza Pulled Chicken. De barbecuesaus die erbij hoort is onweerstaanbaar!” Bestellen kan via 035 – 531 18 87.

Related posts