lunchpauzeconcert Arnaud Rosdorff

Op donderdag 18 februari zal pianist Arnaud Rosdorff een lunchpauzeconcert geven in het Huis van Eemnes. Het concert begint om 12:30 u en is afgelopen rond 13:15 u. De zaal gaat open om 12 u.  Op het programma staan de eerste Pianosonate op 2 nr 1 van Ludwig v Beethoven en de 4e Ballade van Fréderic Chopin

Arnaud Rosdorff kreeg zijn pianolessen van Daniel van Zweden en Gerard Hengeveld. Nadat hij diverse jeugdconcoursen had gewonnen, studeerde hij verder bij Jan Wijn en Danielle Dechenne aan het Sweelinck Conservatorium te Amsterdam, waar hij in 1992 het diploma Docerend Musicus behaalde.

In 1994 nam hij deel aan een Chopin Masterclass bij de Poolse pianiste Barbara Grajewska. In 1996 behaalde hij het diploma Uitvoerend Musicus bij de Roemeense pianist/componist Alexander Hrisanide.

Arnaud speelde in verschillende beroepsorkesten, o.a. het Koninklijk Concertgebouw Orkest, Holland Symphonia en Opera Spanga. Sinds 2000 speelt hij in het tango-orkest ‘Piazzo ensemble‘, waarmee hij twee cd’s maakte. Met het ‘Stravinsky pianokwartet‘ trad hij op in Muziekcentrum Vredenburg Utrecht, de Doelen Rotterdam en onlangs in het Pianola Museum Amsterdam met de ‘Sacre du Printemps‘ voor vier piano’s.

De toegangsprijs bedraagt 12 euro inclusief een broodje en koffie. Wij hopen dat het concert door kan gaan, Reserveren is verplicht op de site www.scarbomusica.nl/bespreking.php of u kunt een mailtje sturen aan info@scarbomusica.nl. Indien het niet door kan gaan sturen wij u een mailtje en vermelden dit op de site. www.scarbomusica.nl

Het Huis van Eemnes is gelegen aan de Noordersingel 4 en is bereikbaar met bus 109.

Related posts