De verkoop van 14 luxe appartementen in project ‘de Garage’ aan de Laarderweg in Eemnes start 18 februari!

Op precies dezelfde plek waar Kees Koot in 1960 vol trots zijn garage aan de Laarderweg in Eemnes opende, laten zoons Rob en Walter 60 jaar later een exclusief appartementencomplex met slechts 14 luxe appartementen bouwen in Gooise Villa-stijl Met dezelfde drive en hetzelfde gevoel voor kwaliteit waarmee vroeger aan auto’s gesleuteld werd, wordt nu ‘De Garage’ gerealiseerd. Naar een prachtig ontwerp van Van Egmond Architecten, gebouwd door Bouwbedrijf Van der Wardt.

Veel keuzemogelijkheden en state-of-the-art techniek

Er valt wat te kiezen in project ‘De Garage’ want geen één appartement is hetzelfde: Een appartement met een zonnige tuin op de begane grond of een appartement met een terras op de eerste of tweede verdieping, bereikbaar met lift en trap. De royale appartementen variëren in oppervlakte van 85 tot 169m3 Er zijn appartementen met 2,3 of 4 kamers. De techniek is helemaal van deze tijd. Er is gekozen voor – qua uitstoot en rendement – de best mogelijke warmtepompinstallatie die in combinatie met ventilatie met warmteterugwinning altijd voor een optimaal binnenklimaat zorgt. Zomer en winter! De afwerking is van topkwaliteit met o.a. Villeroy en Boch sanitair en Hans Grohe kranen. Uw parkeerplaats ligt – heel prettig – op eigen terrein waar zich ook uw eigen buitenberging bevindt.

18 februari start de verkoop, maar u kunt nu al uw interesse kenbaar maken door naar www.degarage-eemnes.nl te gaan en u daar als geïnteresseerde aan te melden. De makelaars – Voorma en Walch in Blaricum en Campagne Makelaardij in Eemnes – nemen dan contact met u op. 

Related posts