Hét uitje van 2020/2021, wie had dat gedacht…………………….

Thuis blijven of……………een ronde wandelen, fietsen of toeren met de auto met onderweg een verrassende stop met koffie to go…….

Een hele uitdaging om in de Corona-crisis steeds weer mogelijkheden te vinden. Die uitdaging gingen de medewerkers bij De Deel graag aan, zodat ze weer gastvrij kunnen klaar staan voor tevreden bezoekers. De Deel is sinds november 2020 weer to go “open”! Verder hebben de medewerkers van De Deel een leuke puzzeltocht door Eemnes gemaakt, die binnenkort via Facebook en Instagram bekend wordt gemaakt. En vanaf eind februari 2021 is De Deel als sfeervolle locatie beschikbaar als trouw (locatie) en voor rouw (bijeenkomsten en afscheid) volgens de regels van het RIVM.

De Deel is al 52 jaar in gebruik als sfeervolle locatie voor bruiloften, verjaardagen, jubilea, bedrijven en zelfs als trouwlocatie. Met veel plezier werden bezoekers door het vaste team van De Deel ontvangen en in de watten gelegd. Ook voor koffietafels, herdenkingsbijeenkomsten en zelfs voor een uitvaart met uitgeleide bleek De Deel een geschikte locatie te zijn.

Als twee jaar geleden iemand verteld had dat in het jaar 2020 deze partijen en bijeenkomsten niet meer door zouden kunnen gaan of dat er maar 30 gasten welkom zouden zijn of zelfs gewoon de hele Horeca gesloten zou worden, dan had niemand dat geloofd. En toch is het de harde waarheid.

Toen in maart de hele horeca onverwacht sloot hebben de medewerkers in De Deel de rust gebruikt om nieuwe plannen te maken. En die kwamen er! Afgelopen zomer werd De Deel met groot terras omgebouwd tot “restaurant” met buitenkeuken in samenwerking met Jan Stalenhoef catering. Vele gasten uit de regio hebben dit concept mogen ervaren en het werd een groot succes. Wie weet in de toekomst voor herhaling vatbaar. Op deze periode kan met trots teruggekeken worden.

In september 2020 werd er weer overgeschakeld naar het “oude” concept. De partijen werden weer verzorgt op een aangepaste manier in deze nieuwe maatschappij. Het bleek veilig en haalbaar en de gasten en personeel hebben ervaren hoe intiem en extra bijzonder deze partijen waren. Met creativiteit, zoals kleinere groepjes en andere manier van dineren en serveren maakte deze periode heel speciaal.

Op 14 oktober 2020 moest De Deel, net zoals de gehele Horeca, weer sluiten. Opnieuw een uitdaging en het bedenken van nieuw concept is goed geslaagd. Bezoek de verrassende route bij De Deel op het terrein met leuke eenvoudige hebbedingen: o.a. de Lekkernijen voor de vogels en de mini boeketjes bloemen uit eigen tuin van De Deel passen makkelijk in de fiets- of rugtas. En de kosten? Tijdens deze gehele route ontmoet je alleen maar spaarvarkentjes, die je geheel vrijblijvend vragend aankijken. De route brengt je vanzelf bij heerlijk koffie to go (een hippe naam voor: koffie voor onderweg). Geniet van een koffie, cappuccino, thee of een warme chocolademelk en de vers gebakken zoete lekkernijen. Zin in een smakelijk soepje, ook dat is er to go óf af te halen voor thuis voor de buis. Kortom een aanrader om tijdens de wandeling, fiets- of autoritje even de route op het terrein van De Deel mee te pakken. Hét uitje van 2020/2021, wie had dat gedacht…………………….

De Deel, Wakkerendijk 162 Eemnes, Woensdag t/m zondag, 11:00 tot 16:00 uur

www.dedeeleemnes.nl

Related posts