Textiel inzameling KringloopCentrum

Aanstaande donderdag 18 februari gaat het KringloopCentrum uit Eemnes weer huis aan huis Textiel inzamelen.  Daarvoor krijgen de inwoners van Eemnes een speciale textielzak in hun brievenbus.

Het is de bedoeling dat u daar uw overtollige Textiel indoet, zoals dames heren en kinder-kleding, schoenen, tassen, huishoudelijk textiel, beddengoed en gordijnen. Als het niet in de zak past mogen er andere zakken bijgezet worden.

Het kringloopcentrum wil het textiel graag hebben omdat we nog steeds ruimte hebben om het te verwerken.  In tegenstelling van landelijke berichten kan het kringloopcentrum deze goederen dus heel goed gebruiken

. Afbeeldingsresultaat voor vuilniszakken aan de straat

Er wordt ondanks de tijdelijke sluiting nog steeds hard gewerkt naar het moment toe dat ze weer open kunnen. Dit wordt allemaal Coronaproof gedaan door op meerdere plekken in de winkel werkplekken te maken zodat onderling contact tot het minimum wordt beperkt.

Overigens is het inbrengpunt ook nog steeds gewoon open. Dagelijks van 8.30 tot 16.30 uur

De zakken mogen vanaf 8.00 uur gewoon aan de weg gezet worden

De inzameling zal starten vanaf 8.30 uur.

Related posts