Vacatures Versa Vrijwilligerscentrale in Blaricum, Eemnes en Laren

Versa Welzijn zoekt vrijwilliger dagactiviteit

Hoewel de dagactiviteit stilligt vanwege de coronamaatregelen, komt Versa Welzijn graag in contact met een vrijwilliger voor de dinsdag in Eemnes. Het gaat om mensen begeleiden bij creatieve activiteiten, spelletjes of een wandeling. Je houdt deelnemers gezelschap, verzorgt koffie, thee en eventueel lunch, doet boodschappen, helpt met klaarmaken van de ruimte en ondersteunt bij diverse activiteiten in de groep.
Contactpersoon: Annemieke Lute, alute@versawelzijn.nl; 035-7504164

Is de boekhouding van het Parkinson Café Laren bij jou in goede handen?

Als nieuw teamlid van het Parkinson Café Laren controleer je de inkomsten en uitgaven van het Parkinson Café, verzorg je de jaarlijkse begroting en dien je declaraties en subsidie in bij de Parkinson Vereniging. Beschik jij over basiskennis boekhouden? Reageer dan snel op deze vacature. Contactpersoon: Miriam Leenders: miriam@parkinson-vereniging.nl; 030-6561369

Contact Vrijwilligerscentrale
I.v.m. het vertrek van coördinator Marjon Woudstra per 11 februari 2021 is de VC BEL tijdelijk minder goed bereikbaar. De nieuwe coördinator Priscilla van der Vegte start op 15 maart a.s. Voor dringende zaken kun je in de tussentijd mailen naar VC@versawelzijn.nl. Een VC-collega’s van een van de andere vestigingen neemt dan zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt ook bellen met de receptie van Versa Welzijn: 035-623 11 00.
Kijk voor alle vacatures op www.versavrijwilligerscentrale.nl

Related posts