Wij staan met stamppot op de stoep!

Een keer geen zin om te koken? Nou, dat kunt U dan maar het beste op vrijdag 5 maart a.s. hebben. Op die dag koken dan de vrijwilligers van twee Eemnesser goede doelen heerlijke stamppotten voor U. De Thuis front commissie van Peter en Jeannette de Groot zorgen samen met Pax kinderhulp Eemnes die vrijdag voor drie soorten oer Hollandse kost. Op het menu staan Boerenkool en zuurkool met worst en Hutspot met een bal gehakt. Samen met een potje appelmoes en een beetje jus zit U die avond onder de pannen en blijven Uw eigen pannen schoon. U hoeft het alleen nog maar op te warmen en er een kuiltje in te maken. Uiteraard kunt U ook gewoon bestellen als een keer een makkelijke maaltijd wilt of gek bent op stamppot. Tegelijkertijd ondersteunt U hun goede doelen. Alle drie de varianten stamppot kosten € 7,50 per persoon en voor de liefhebber zijn er ook vegetarische varianten van de drie stamppotten

Peter en Jeannette de Groot

De thuisfront commissie van de Nederlands hervormde kerk ondersteunt al jaren het werk van Peter en Jeannette de Groot. Peter was tot 2018 gemeentepredikant in Nederland. Jeannette heeft jarenlange ervaring in de gezondheidszorg. Met deze kennis en ervaring hopen ze de kerk van Zuid-Soedan te kunnen dienen. Omdat Zuid-Soedan nog steeds geen veilige plek is wonen en werken zij voorlopig in het noorden van Oeganda.

Armeense kinderen

Pax kinderhulp Eemnes bekommert zich al jaren om het lot van kansarme kinderen uit Armenië. De stichting heeft een bijzondere band met de in noord Armenië gelegen stad Stepanavan. Normaal komen om het jaar een groep van zo’n 20 tot 25 kansarme kinderen naar Nederland voor een drieweekse vakantie. Door Corona is dat nu niet mogelijk, zodat er deze winter daar terplekke een groot aantal gezinnen met voedsel en andere spullen de winter door worden geholpen.

Vooraf bestellen

Hoe zorgt U dat U vrijdag 5 maart de stamppot thuis krijgt! Nou heel eenvoudig. Ga naar https://paxkinderhulpeemnes.nl en zoek de stamppot actie. Vul daar de gevraagde gegevens in en betaal. Uw bestelling wordt dan vrijdag 5 maart vóór etenstijd thuis bezorgd.

Ook kunt U het verschuldigde bedrag overmaken naar rekeningnummer NL46RABO 03159 185 27 t.n.v. Pax kinderhulp Eemnes Vermeld duidelijk Uw naam en uw adresgegevens en de gewenste stamppot(ten) en het gewenste aantal. 1 portie boerenkool= 1xB 1 portie hutspot= 1xH en 1 portie zuurkool= 1xZ Wilt U de vegetarische variant zet dan een V achter de soort stamppot. Dus 1 portie vegetarische boerenkool= 1BV

De ingrediënten zijn goed. Deze zijn tegen inkoopsprijs beschikbaar gesteld door groentespeciaalzaak “Lekker gezond” en Perier’s  vleesbedrijf. Nu Uw hulp nog;  zorg dat zij 5 maart bij U met stamppot op de stoep staan.

Related posts