AMAZING GRACE PASSIE en PAASCONCERT 2021

De Hervormde Gemeente van Eemnes heeft elke maand een uitzending  via www.kerkdienstgemist.nl  van Hart tot Hart heten deze uitzendingen en deze worden goed bekeken.

Aan het begin van de Stille Week is er op zaterdagavond 27 maart om 19.45 uur een uitzending die al eerder is opgenomen in de Hervormde Kerk in de Kerkstraat in Eemnes.

Onder leiding van dirigente Martine Dubois,  die ook prachtig harp speelt en Jan Gooijer achter het orgel, zingen er 4 zangers ontroerende liederen die gaan over het lijden en sterven van Jezus.  Dit wordt afgewisseld met korte teksten en declamaties, gebaseerd op de Mattheus Passion.

Op een professionele manier zal dit worden vastgelegd.

Ruim een week later op 2e Paasdag 5 april DV zal er weer een uitzending zijn. Ditmaal om 10.00 uur ’s morgens. Met dezelfde muzikale begeleiding en 4 andere zangers worden ditmaal de heerlijke Paasliederen gezongen, weer afgewisseld met korte teksten en declamaties.

Ook hier weer een professionele opname.

Dus tot 2x toe kunt u meeleven met het Passie- en Pasen verhaal, gewoon lekker op de bank in uw eigen woonkamer.

Met Kerst 2020 is dit ook al gedaan en we kregen toen erg veel complimenten over de kwaliteit van het programma en de opname!

Dus dat belooft weer veel moois op zaterdagavond 27 maart en maandagmorgen 2e Paasdag            5 april.

Related posts