Lunchconcert donderdag 18 maart 2021 Huis van Eemnes

Duo Dufonte bestaat uit Iara de Carvalho Perillo (dwarsfluit) en Hedwig Brieffies (harp). Beide studeren aan het Conservatorium van Amsterdam en spelen sinds 2019 samen. Zij ontvingen als duo lessen en masterclasses van Marieke Schneemann, Erika Waardenburg en Gwyneth Wentink. Duo Dufonte verzorgt regelmatig lunchconcerten op verschillende locaties. In januari 2020 behaalden zij de tweede prijs op het Rosa Spier Harp concours in de categorie ensemble. Het repertoire van Duo Dufonte is erg breed. Zij voeren muziek uit van  romantische en 20e-eeuwse componisten zoals  Bozza en Debussy, maar ook modernere werken van bijvoorbeeld Hendrik of Louis Andriessen. Eveneens muziek uit Zuid-Amerika van onder andere stukken van Piazzolla.

Het concert (toegang 12 euro incl broodje en koffie) kan doorgaan maar het is waarschijnlijk niet toegestaan publiek bij het concert toe te laten. Echter iedereen die wil kan de live stream thuis gratis volgen. Dit is mogelijk gemaakt door de gemeente Eemnes. De youtube-link is vanaf 15 maart te downloaden op de site www.huisvaneemnes.nl en www.scarbomusica.nl

Related posts