Paaspuzzeltocht Eemnes

In het Paasweekend even lekker naar buiten om met het hele gezin een paaspuzzeltocht te doen? Dat kan! Houd jij ervan om buiten te zijn, ben je bekend in Eemnes en kan jij goed speuren naar letters? Lees dan snel verder! Basisschool de 7-Sprong organiseert dit jaar voor alle kinderen uit Eemnes een puzzeltocht. Op de website van De 7-Sprong ( www.7sprong-eemnes.nl) kun je een kaart vinden waarop staat waar in Eemnes jij de letters kunt vinden. Ook kun je via onze site een antwoordenblad printen. Hierop vul je de gevonden letters in. Is het gelukt en heb jij de zin gemaakt? Gooi jouw ingevulde antwoordblad dan door de brievenbus van De 7-Sprong (Schoolpad 1). Uit de correcte inzendingen trekken we een aantal winnaars. Vergeet niet je naam en adres te noteren, zodat we de winnaars een presentje kunnen sturen!   

Succes en veel plezier!  
Team De 7-Sprong 

Related posts