Pasen vieren met de KPJ!

Het is bijna zover, de paasdagen! Noteer zondag 4 april, eerste paasdag, alvast in de agenda. De KPJ Eemnes organiseert die dag activiteiten voor jong en oud uit Eemnes en omstreken. Kom paaseieren zoeken op het KPJ-terrein of in Eemnes, of doe mee aan de paaspuzzelrit! Benieuwd naar de activiteiten? Lees snel verder.

Paaseieren zoeken voor de kleine Eemnessers

Rondom het KPJ-terrein zal de paashaas vele eieren verstoppen voor kinderen tot 6 jaar oud. Weet jij tien eieren te vinden, dan heeft de Paashaas een lekkere paasprijs voor jou. Kinderen kunnen gratis opgegeven worden voor de volgende tijdsloten (15 kinderen per tijdslot, VOL=VOL):

13:00 – 13:30

13:40 – 14:10

14:20 – 14:50

15:00 – 15:30

Geef hierbij de naam van je kind en het gewenste tijdslot door via bestuur@kpjeemnes.nl.

Paaseieren zoeken door Eemnes

De KPJ-Paashaas is dit jaar ook erg druk geweest met 10 paaseieren verstoppen door heel Eemnes. Hij daagt alle Eemnessers uit om op jacht te gaan en alle verstopte eieren te vinden. Op eerste paasdag worden in de loop van de ochtend 10 hints bekend gemaakt om die 10 paaseieren te vinden. Maak bij ieder ei een creatieve en vooral leuke paasselfie. Het team met de leukste selfies wint de grote Paasprijs. Wil jij de strijd aan gaan tijdens deze paascompetitie? Stuur dan op eerste paasdag voor 17:00 jouw selfies door naar een van onze social mediakanalen of mail ze naar bestuur@kpjeemnes.nl.

Paaspuzzelrit

Na jaren van afwezigheid is de Paaspuzzelrit van KPJ Eemnes weer terug! Op eerste paasdag kan je met de auto, of voor de sportievelingen de fiets, een leuke paaspuzzelrit afleggen. Voor €10,- kun je de route op eerste paasdag vanaf 12:00 ophalen bij de KPJ en krijg je een lekker pakket mee voor onderweg. De route eindigt met een gezellig drankje. Meld je voor 1 april aan via bestuur@kpjeemnes.nl inclusief het aantal personen waarmee de je route afgelegd.

Uiteraard zal de KPJ de coronaregels waarborgen. Houdt 1,5 meter afstand, kom niet als je verkouden of ziek bent en draag je mondkapje bij drukte.

Bij vragen stuur een mailtje naar bestuur@kpjeemnes.nl.

Related posts