Raam – expositie Marjolijn Lamme Huis van Eemnes

Tijdens de lockdown (t/m in ieder geval 15 maart) exposeert Marjolijn Lamme haar foto’s als een zogenaamde ‘window shopping experience’ in het Huis van Eemnes.  

Deze bijzondere raam- expositie toont 20 portretten waarop mensen afkomstig van over de hele wereld te zien zijn in originele dracht. Marjolijn won met deze reeks de Golden Master Photographer Award in 2019. Deze is dan ook absoluut de moeite waard te komen bekijken tijdens bijvoorbeeld een wandeling door Eemnes.

Na de lockdown zal de expositie uitbreiden en verplaatst worden naar de expositieruimte in het Huis van Eemnes. De expositie is tot 7 april te zien.

Over Marjolijn Lamme

Marjolijn werkt al 27 jaar als professioneel fotograaf vanuit haar eigen studio in Loosdrecht. Nog steeds verwondert ze zich over de mooie dingen die ze creëert met en voor anderen. Omgaan met mensen vindt ze het mooiste onderdeel van haar vak, hun vertrouwen winnen en samen het beeld maken dat hen laat zien zoals ze zijn. Zij werkt ook in opdracht, voor zowel particulieren als bedrijven.

Related posts