6kamp KPJ Eemnes

Met trots kondigt de KPJ aan dat zij dit jaar weer de Zeskamp mogen organiseren als sportevenement. Noteer alvast 13 mei, Hemelvaartsdag, in je agenda, want dan is het weer zo ver. Een dag gevuld met sportactiviteiten en fanatieke deelnemers. 22 teams gaan de strijd met elkaar aan op het terrein van ijsclub ‘De Vaart’ in Eemnes. Tijdens de 6 spellen moeten de teams hun kennis, fysieke kracht, samenwerking en doorzettingsvermogen tonen, want maar 1 team kan de beste zijn. De organisatie is op dit moment druk bezig met het treffen van de voorbereidingen zodat dit sportevenement veilig en met succes kan verlopen. Dit jaar wordt iets anders dan andere jaren. Zo kan je meedoen vanaf 14 jaar tot 27 jaar oud. Deze groep mag namelijk overal buiten sporten volgens de coronaregels van Rijksoverheid. Uiteraard doet de organisatie er alles aan om de 1,5 meter regel in acht te nemen. De organisatie verzoekt iedereen die symptomen van het corona virus heeft, thuis te blijven. Houd je aan de coronaregels op het terrein. Daarnaast zal dit jaar vanwege de beperkingen de focus enkel op het sportieve onderdeel liggen, en is er geen afsluitende feestavond.

Denk jij dat je kans kan maken op de winst? Of heb je zin om weer eens wat leuks te doen met je vrienden, familie of collega’s? Verzamel dan snel de juiste mensen om je heen en meld je aan via 6kamp@kpjeemnes.nl. Houdt de Facebookpagina van de KPJ en de KPJ Zeskamp en de website www.kpjeemnes.nl goed in de gaten voor andere ontwikkelingen omtrent de coronaregels.

Related posts