De Eemnesser vlag mee op vakantie

De Eemnesser vlag is in 2019 beschikbaar gekomen en is sinds afgelopen jaar niet meer weg te denken uit Eemnes. Eemnes kreeg er vanwege het massaal vlaggen tijdens de eerste fase van de Corona-epidemie zelfs landelijke bekendheid mee. De vlag werd zo vertrouwd dat er bij de Historische Kring Eemnes, het verkoopadres van de vlaggen, vragen kwamen voor een kleine versie van de vlag die ook mee zou kunnen met vakantie. Bijvoorbeeld om te wapperen aan de tent, de caravan of de boot.

Zoiets vraagt natuurlijk om een passend antwoord!

Vanaf heden is nu ook de kleine vlag verkrijgbaar bij de Historische Kring Eemnes. De vlag is net zo groot als een vel papier A4 formaat, is van dezelfde kwaliteit als de grote vlag en kost slechts €5,-.

Vanwege de Coronamaatregelen is de Oudheidkamer momenteel gesloten. Zolang deze verplichte sluiting duurt zullen de vlaggen in Eemnes zonder meerkosten thuis worden bezorgd. Daarna wordt voor de bezorging €1,- extra berekend.

Voor bezorging buiten het gebied Eemnes, worden de portokosten in rekening gebracht. (€2,- per vlag)

Om de vlag te bestellen maakt u € 5,- (plus eventuele porto- of bezorgkosten) over op rekening NL31 RABO 0315 9114 25 onder vermelding van ‘Kleine vlag’ en uw adres.

Volg ook de website www.historischekringeemnes.nl voor de actuele situatie van openstelling op zaterdagen van de Oudheidkamer.

Related posts