lunchpauzeconcert Wouter Harbers

Op donderdag 15 april zal pianist Wouter Harbers een lunchpauzeconcert geven in het Huis van Eemnes. Het concert begint om 12:30 u en is afgelopen rond 13:15 u.  Op het programma staan Nocturnes van Fréderic Chopin. U kunt dit concert live volgen via een gratis live stream die mogelijk is gemaakt door de gemeente Eemnes.https://youtu.be/aFQSegzQYCI

Wouter Harbers (1986) is een veelgevraagde pianist, heeft succesvolle eigen concertseries en bracht in 2015 zijn eerste soloalbum ‘Romance’ uit, opgenomen met l’Orchestra Particolare. Zijn missie: pianomuziek toegankelijk maken voor een breed publiek.

Wouter heeft een brede muzikale interesse: van jongs af speelt hij orgel en op zijn 19e dirigeert hij o.a. de Messiah van Händel. Vanaf 2005 speelt hij piano, zijn pianodocenten waren: Bernhard Touwen en Olga Malkina en hij volgde masterclasses bij Wibi Soerjadi.  In 2013 debuteert hij op Radio en TV. Naast soloconcerten voert hij diverse pianoconcerten uit met orkesten o.a. Beethovens 4e pianoconcert en Chopins 1e  pianoconcert ( ook uitgebracht op CD) Tevens gaf hij vorig jaar een concert in de Kleine zaal van het Concertgebouw in Amsterdam.
Als het concert bijgewoond kan worden door publiek, is de toegangsprijs bedraagt 12 euro inclusief een broodje en koffie. Reserveren is verplicht op de site www.scarbomusica.nl/bespreking.php of u  Indien het niet door kan gaan sturen wij u een mailtje en vermelden dit op de site. www.scarbomusica.nl  De live stream gaat sowieso door.

Related posts