Nieuwe raam-expositie van Marten Jaarsma bij Huis van Eemnes

“Het essentiële aan kunst is vreugde beleven, aan het schenken van vreugde”  Onder dit motto zal de Naardense Kijkkunst-schilder Marten Jaarsma van 8 april tot 21 mei 2021 exposeren bij Huis van Eemnes. Zo lang de lockdown duurt achter het raam. Wanneer het weer mogelijk is, in Huis.

De Naardense schilder (M@rten’s Kijkkunst) zal proberen om in het “Huis van Eemnes” een glimlach op je gezicht te toveren, middels het tonen van een selectie uit zijn schilderijen.

Marten is (technisch) gevormd en (o.a. compositair) “gepolijst” aan de Gooise Academie voor Beeldende Kunsten in Laren m.n. door zijn multi-creatieve leermeester John Konijn. Hij beoogt en stimuleert de beschouwer ook eens “out-of-the-box” te leren kijken. Naast aanwijzingen door de titels, legitimeert hij zichzelf bij een aantal werken bovendien door zijn “innerlijke roerselen”, middels een tekstje, toe te lichten.

Related posts