Een Dijk van Kunst en Cultuur

Vol goede moed en in de verwachting dat Covid 19 geen roet in het eten zal strooien, is de stichting Een dijk van kunst en cultuur gestart met de voorbereidingen voor hèt culturele evenement van 2021. Het comité  organiseert op zondag 29 augustus de zevende versie van de kunst en cultuurroute langs de Wakkerendijk en de Meentweg. Op zaterdag 29 mei vindt in het Huis van Eemnes de zogenaamde selectiedag plaats voor de beeldende kunstenaars. Een deskundige jury selecteert dan vijf deelnemers die genomineerd worden voor de Eemnesser Cultuurprijs 2021 en er worden door Lonneke Boot professionele foto’s gemaakt  voor de brochure die in augustus huis aan huis verspreid gaat worden. De selectiedag kan gelukkig onder de huidige coronamaatregelen doorgaan omdat het inleveren en ophalen van de kunstwerken d.m.v. vier tijdslots zal gaan plaatsvinden.

Als u schilderijen, beelden, foto’s, tekeningen, mozaïekkunst, sieraden maakt, een andere vorm van kunst of bijzondere ambacht beoefent, meldt u zich dan aan! Vindt u het leuk om uit eigen werk voor te dragen, muziek te maken of met een koor op te treden? U bent van harte welkom! Voorwaarde voor deelname is een verbinding met Eemnes; dus inwoner van of atelier/werkplek in Eemnes.

Aanmelding vindt plaats door het inschrijfformulier ingevuld terug te sturen. Dat inschrijfformulier kunt u vinden op www.dijkvankunstencultuur.nl of wordt u  op verzoek toegestuurd via info@dijkvankunstencultuur.nl. De inschrijfformulieren dienen uiterlijk zondag 23 mei ingeleverd te zijn.

De stichting is ook op zoek naar bewoners van de Wakkerendijk en Meentweg die een  locatie beschikbaar willen stellen om één of twee kunstenaars hun kunstwerken te laten tentoonstellen. U kunt zich daarvoor via de mail (info@eendijkvankunstencultuur.nl) aanmelden.

Related posts