Online bingoavond Pax kinderhulp

Hebt U het ook zo gemist? Gezellig een avondje klaverjassen, bridgen of misschien wel een bingoavond? Nou, daar gaat nu verandering in komen. Op vrijdagavond 11 juni organiseert Pax kinderhulp Eemnes een online bingoavond. Geheel coronaproof, vanachter uw eigen PC of Laptop maakt U kans op fantastische prijzen. Tussen 20.00u en ongeveer 21.30u draaien Bingo-masters Johan en Cor de molen en zorgen hopelijk voor de juiste getallen. Er zullen 4 ronden gespeeld worden waar per ronde drie prijzen te winnen valt. Tussendoor zijn er met verschillende opdrachten nog andere leuke prijzen te winnen. Ga naar www.paxkinderhulpeemnes.nl voor alle informatie en meld U aan voor deze avond. U kunt met net zoveel kaarten meespelen als U wilt. Zorg er wel voor dat U “teams” op uw PC heeft. Wat is er leuker om straks heel Eemnes aan de bingo te zien. De opbrengst gaat natuurlijk naar de kansarme Armeense kinderen die we hopelijk weer zo snel mogelijk een vakantie in Nederland kunnen aanbieden.

Related posts