Reuring op het terras van het Huis van Eemnes

De terrassen zijn alweer een aantal weken open. Het weer zit niet altijd mee, maar áls de zon schijnt, is het als vanouds gezellig in Eemnes. We spreken met Wilfried Mol, Coördinator Horeca van het Huis van Eemnes, over de opening van het terras.

Waar heb je het meest naar uitgekeken?
Dat we weer die ontmoetingsplek kunnen zijn die we begin 2020 en afgelopen zomer waren. De deuren zijn open, de gezelligheid is terug en we kunnen er weer voor de mensen zijn. Natuurlijk kunnen we niet wachten tot we weer helemaal open mogen, maar gezelligheid op het terras is alvast een goed begin. Laat de zon maar schijnen!

Wat kun je vertellen over de hapjes en drankjes bij jullie op het terras?
In september hebben we een hele nieuwe menukaart geïntroduceerd, maar toen gingen al snel de deuren dicht. Nu serveren we de lekkere hapjes en drankjes eindelijk weer uit. Op de menukaart staan klassieke gerechten met een twist. Kruidige pompoensoep, een verse hotdog van Slagerij Perier met zuurkool en piccalilly, ambachtelijke frietjes en goed gevulde borrelplanken. Alles met zoveel mogelijk lokale en ambachtelijke ingrediënten. En als je bent blijven hangen op ons terras en geen zin meer hebt om te koken, neem dan een van onze lekkere Pinsa pizza’s mee naar huis.

Wat maakt het terras van het Huis van Eemnes zo bijzonder?
Je vindt bij ons reuring. Mensen lopen af en aan, ouderen lezen een krantje, de bediening maakt een praatje en jongeren vermaken zich op het skatepark. Plof neer en geniet van de dynamiek. Bovendien is het ideaal voor ouders met kinderen. Terwijl jij geniet van een koffie met huisgemaakte taart, kunnen je kinderen heerlijk spelen. We hebben boterhammen met pindakaas, een verschoningsplek en ijsjes. Je kunt hier rustig de hele middag vertoeven.

Related posts