Uniek Vaderdag cadeau

Het is voor veel gezinnen een jaarlijks dilemma. Wat geven we pa voor Vaderdag. Drogisterijen liggen vol met mannenluchtjes. Doehetzelf zaken prijzen de meest handige gereedschappen aan en in de slijterij weten ze ook wel iets voor vader te slijten. Pax kinderhulp en de Thuisfront commissie maken het dit jaar wel heel gemakkelijk een uniek cadeau te scoren. Net als met de Cookie drive-in hebben deze twee Eemnesser werkgroepen een gezamenlijke actie en verkopen zij een grote partij bosbessen muffins en walnoot- chocolate brownies. Koeken wederom gratis beschikbaar gesteld door een Amerikaanse producent van bakproducten. De koeken zijn online te bestellen en zullen zaterdag 19 juni, de dag vóór Vaderdag, thuisbezorgd worden. De opbrengst van deze actie besteed Pax deze keer niet aan de Armeense kinderen, maar zal worden aangewend om tijdens de zomervakantie een leuke sportieve dag voor de thuisblijvende kinderen uit Eemnes en omstreken te organiseren. De thuisfront commissie besteed hun opbrengst wel weer aan het werk van Peter en Jeannette de Groot in Zuid Soedan. Een extra stimulans dus om deze lekkernijen te bestellen. Zowel de muffins als Brownies gaan per 4 stuks en kosten € 4, – per zak. Ga voor bestellingen naar www.paxkinderhulpeemnes.nl

Related posts