Voorstelling O’Dreams in Huis van Eemnes

Zaterdag 26 juni treedt O’Dreams op in het Huis van Eemnes, om 19.00 uur en om 21.00 uur. O’Dreams rijgt met Ierse songs, spannende verhalen en bijzondere ervaringen de roemruchte geschiedenis van Ierland aaneen. Een ode aan een prachtig land met beroemde muzikanten, literaire helden en vreemde kostgangers. Maar ook een uiterst persoonlijk inkijkje in de levens van drie bevlogen rasmuzikanten. Eerlijk, echt en oprecht.

Dé muziektheatervoorstelling van 2020-2021 die liefhebbers van Ierland, Ierse muziek, fenomenale verhalen en een tikkie “Brexit” niet mogen missen.

Danny Guinan – zang, gitaar
John Flierman – zang, gitaar, bouzouki, bodhran
Ed Veltrop – zang, accordeon, piano, toetsen

Kosten: 19 euro, inclusief pauzedrankje. Kaartverkoop via www.huisvaneemnes.nl.

Related posts