Binnenkort! Het vierde Eemnesser dictee

Op donderdag 28 oktober, aanvang 19.30 uur, organiseert de bibliotheek Gooi en meer het vierde Eemnesser dictee in het Huis van Eemnes.

Het dictee is ditmaal geschreven door Gerard Wortel (ex-dorpsdichter van Eemnes en taalknutselaar pur sang). Dit dictee, dat aanvankelijk op 20 november 2020 zou plaatsvinden – echter vanwege de coronamaatregelen is geannuleerd – behandelt op enigszins lichtvoetige wijze het vermaledijde coronavirus.

Tijdens het nakijken van het dictee door een deskundige jury, treedt Gerard Wortel op met gedichten en liedjes.

Deelname kost maar € 5,– en kan door inschrijving via Eemnes@bibiotheekgooienmeer.nl. Op de avond zelf kun je dan je kaartje afrekenen. Wij houden ons natuurlijk aan de landelijk vastgestelde coronaregels.

Iedereen is welkom! Je hoeft geen taalfreak te zijn om mee te kunnen doen. Deelnemen is vooral leuk en leerzaam, winnen is meegenomen. Uiteraard is er een aantal prijzen te winnen waaronder een lunchbon voor twee personen (aangeboden door restaurant Eemland).

Dat het een leuke avond gaat worden staat nu al vast!                                         

Related posts