coaching

1 x per jaar naar de tandarts of naar de dokter gaan als we ergens pijn hebben, vinden we gelukkig vrij normaal. Naar een coach gaan is voor veel mensen een grote stap. Ondanks dat we wel (stress) signalen in ons lichaam ervaren, kiezen we er toch voor om dit te negeren en rennen we vaak nog harder door.  

Wat zou er gebeuren als je hier wél tijd en ruimte voor zou maken? Met als doel om je weer écht fit en ontspannen te voelen op zowel mentaal als fysiek vlak, want lichaam een geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Hoe fijn zou het zijn om je leven in te richten met meer focus, rust, energie, voldoening en minder spanning. Zodat het klopt voor jou, want gelukkig is iedereen uniek!

In een hectische periode in mijn eigen leven, heb ik de toegevoegde waarde van coaching aan den lijve ondervonden. Een stressvolle start in het ziekenhuis tijdens en na de geboorte van mijn 2e, midden aan het begin van de corona crisis met on top of een reorganisatie bij mijn toenmalige werkgever RTL, maakte mijn stresslevel vele malen te hoog. Ik had last van veel spanning, nauwelijks concentratie en onrust, dit had een uitwerking op mijn dagelijkse leven.

Zodra je weer grip op je leven en je spanning krijgt, kan je andere keuzes gaan maken. Ik ben me gaan verdiepen in coaching en de werking van stress en spanning en hoe je dit kan veranderen. Inmiddels heb ik diverse opleidingen afgerond en ben ik een gecertificeerd coach. Met alle opgedane kennis heb ik de stap gezet om mijn eigen praktijk te openen.

Dit doe ik op een nuchtere en betrokken manier, kijk op mijn website voor meer informatie over mij. www.jolienvanderwalcoaching.nl.

Omdat ik het belangrijk vind dat coaching voor iedereen mogelijk is, bied ik een gratis ‘start traject’ aan. Mocht je onrust voelen, niet meer geleefd willen worden of willen werken aan verbetering, maar niet meer weten hoe? Stuur dan een mailtje naar info@jolienvanderwalcoaching.nl. door middel van een loting wordt de winnaar bepaald. 

Misschien tot snel, ik zal zorgen dat de stap heel klein en comfortabel aanvoelt.

Related posts