CV de Sliertjes PIANOHOUSE in Huis van Eemnes.

“Wist je dat een piano meer dan 12.000 onderdelen heeft, dat de duurste piano 3.2 miljoen heeft opgebracht en speciaal gebouwd was voor de Olympische Spelen in Bejing?” aldus Prins Daan de Wit.
De Prins van de CV de Sliertjes is een echte liefhebber van het instrument en vandaar dat hij met veel plezier voor zijn laatste feest de PIANOHOUSE naar Eemnes haalt. Dit feest zal ook het eerste grote feest zijn in de Dijkzaal (theaterzaal) van het nieuwe Huis van Eemnes. De PIANOHOUSE volgen het concept van de Crazy Piano’s in Scheveningen; pianisten en begeleiding die op verzoek van het publiek alles spelen wat wordt aangevraagd. En dat dit succesvol is in Eemnes, bleek wel tijdens de KPJ Feestweek (2017) toen het dak eraf ging. Topartiesten dus, die samen met FeestDJ Kansloos er een mooie avond van zullen maken.

“Ook voor de Raadsleden is dit weer een hoogtepunt. Eindelijk kunnen we weer een feest geven en dan meteen in HvE die we ombouwen tot de grootste kroeg van Eemnes” aldus de Prins. “We konden de mogelijkheid om als eerste vereniging het HvE in te wijden met een feest natuurlijk niet laten liggen. Het heeft even op zich laten wachten maar we zijn erg blij met de mogelijkheden die HvE ons biedt”. 

De Wit is er van overtuigd dat het erg druk zal worden “Zeker! De kaarten van 2020 blijven gewoon geldig en toen al hadden we in de voorverkoop al de helft verkocht. Ook nu gaat het als een speer, het zal snel uitverkocht zijn. We hopen natuurlijk dat de versoepelingen van 1 november er toe leiden dat we nog wat extra kaarten in de verkoop kunnen doen.” Het is na 2 jaar ook het moment waarop de Wit het stokje over geeft aan de nieuwe Prins Carnaval die gedurende avond aan de Eemnessers zal worden gepresenteerd. 

PIANOHOUSE in het Huis van Eemnes vindt plaats op zaterdag 20 november. Deuren openen om 19.30uur (op basis van huidige corona/horeca tijden)
Voorverkoop bij de Raadsleden (€7,50 voor leden) of voor €10,00 aan de balie bij het Huis van Eemnes. 

Related posts