Koorproject en masterclass met Pia Douwes

In de maand november organiseert het Koorhuys in het Huis van Eemnes de maand van de Musical, waarin twee projectkoren o.l.v. dirigent Paul Snoek een musicalprogramma zullen instuderen op donderdagavond of vrijdagochtend. Op zaterdag 27 november zal de grande dame van de Musical Pia Douwes een Masterclass geven voor solisten en een workshop aan de leden van de projectkoren. Ter afsluiting zal er op zaterdag 27 november een concert plaats vinden in de NH kerk van Eemnes, waarin de projectkoren en de solisten van de masterclass zich zullen presenteren. Masterclass en concert zijn voor publiek toegankelijk. Inschrijven voor het meezingen in de projectkoren kan tot 26 oktober.

Kijk voor meer informatie over het meezingen in de projectkoren of om een plaats in het publiek bij de masterclass en/of het concert te reserveren op www.koorhuys.nl

Related posts