Theaterarrangementen Huis van Eemnes: eten en genieten

Een compleet verzorgd avondje uit in Eemnes. Het Huis van Eemnes maakt het wel heel aantrekkelijk met deze twee theaterarrangementen.

Vrijdag 29 oktober: Pizza & Liften 2 – 29,95 euro
Liften is een krachtige feel good-voorstelling met prachtige liedjes. Acteurs Joke de Kruijf, Winston Post en Frédérique Sluyterman van Loo bundelen hun krachten in de ontroerende, nieuwe voorstelling Liften 2. Oprechte gesprekken en gevatte humor: een mooie mengeling van het leven en een ode aan de schoonheid van de vrouw.
Maak je avondje uit helemaal compleet door voorafgaand een knapperige Pinsa pizza te eten in het Huis van Eemnes.
Arrangementsprijs: 29,95 euro

Vrijdag 5 november: Eemnes kookt! & Oppasopa – 25 euro
Eerst schuif je aan bij Eemnes kookt! voor een heerlijk driegangendiner en vervolgens ga je naar de voorstelling Oppasopa van Rik Hoogendoorn. Een vermakelijke en herkenbare monoloog over opvoeden en de generaties die nu de aarde bewandelen. Want sinds Rik zijn eerste kleinzoon mocht verwelkomen en ondergedompeld werd in de groeiende wereld van oppasopa’s is zijn beeld daarover nogal opgeschud. Een hoop herkenbare momenten en hilariteit. 
Arrangementsprijs: 25 euro Je koopt de arrangementen op www.huisvaneemnes.nl

Related posts