EET Met je hart in Eemnes gestart

Samen eten maakt alles mooier

Op maandag 1 november is de EET met je hart campagne gestart. Lokale horeca en foodondernemers vragen hun gasten en klanten 6 weken lang om een vrijwillige euro op de tafelrekening of bij een ‘Met je hart product’. Samen halen zij tijdens de campagne zo veel mogelijk geld op, zodat men voor de ouderen structureel het verschil kan blijven maken. Met als doel: lokaal gevoelens van eenzaamheid verzachten. Juist nu zo ontzettend belangrijk!

Uit eten gaan staat voor samen zijn, samen genieten en samen ondernemen. Liefde en vriendschappen vieren, genieten van elkaars gezelschap, lekker eten en een drankje. Voor veel zelfstandig wonende ouderen is dit niet vanzelfsprekend. Met iedere bijdrage aan EET met je hart organiseert stichting Met je hart Eemnes ontmoetingen voor ouderen uit Eemnes Zodat ook zij kunnen genieten van elkaars gezelschap tijdens een stamtafel of ontmoeting.

Met jouw euro brengen we mensen bij elkaar

Help mee en steun onze campagne met jouw euro. Want samen maken we het leven van onze buren, dorps- en stadsgenoten mooier. Dat wil jij toch ook? EET met je hart bij een van onze trouwe horecapartners restaurant Het Oude Raadhuis en Het Huis van Eemnes of foodondernemingen BP Servicestation Koot BV, Scheiwijk A27 en Lekker Gezond Eemnes van maandag 1 november tot en met zondag 12 december.

Stichting Met je hart maakt het verschil tussen vergeten worden en aandacht krijgen. Dat doen we voor ruim 2.300 kwetsbare ouderen in 38 gemeenten met ruim 1.000 vrijwilligers.

“Hier heb ik zo naar uitgekeken! Hier kan ik een paar dagen van genieten!”

Related posts