Voel je welkom, juist nu

Wat hebben we de afgelopen maanden weer genoten. Van de reuring in onze Brasserie. Van de gezelligheid van rondneuzende kinderen in de bibliotheek. Van het plezier van alle sporters die wekelijks gebruik maken van de sportzalen. En van de goede opkomst voor ons aanschuifdiner Eemnes kookt! iedere eerste vrijdag van de maand. Het Huis van Eemnes leeft weer! En het zijn de Eemnessers die het zo’n fijne plek maken.

Met een knoop in onze maag kijken we dan ook naar de stijgende besmettingscijfers en de gevolgen daarvan voor de maatschappij. En voor ons als ontmoetingsplek voor jong en oud. Zo vervelend dat we nu weer gedeeltelijk de deuren moeten sluiten.

Maar we blijven kijken naar de mogelijkheden. Wat kan er allemaal nog wel? Want nu de dagen korter worden en iedereen meer naar binnen trekt, is het juist zo belangrijk om te weten dat je altijd ergens terechtkunt. Voor de gezelligheid, een goed boek, om te sporten of voor een hulpvraag.

We hebben weer een leuk programma voor kinderen in de kerstvakantie. En de activiteiten voor volwassenen staan in deze periode ook in het teken van de feestdagen. Kom je langs?

Blijf gezond.

Hartelijke groet,

Namens het hele team van het Huis van Eemnes,

Lydia Baloe
Algemeen directeur

Related posts